Jdi na obsah Jdi na menu
 


Odkaz dračích jezdců - Peregrinsa

Byl vytvořen nový web. Na tento (starý) již žádné další kapitoly dávat nebudu. Na nový ano. peregrinsa.blog.cz

 

 

Peregrinsa

Příběh Peregrinsa navazuje na poslední díl Odkazu dračích jezdců - Inheritence. Eragon se Safirou a několika elfy se vydává na východ do nových krajů, kde chce založit nové sídlo Dračích jezdců. Nasuada se stala královnou Alagaësie a darovala králi Orinnovi některá města. Město Teirm se stalo samostatným městským státem, Roran se stal vládcem údolí Palancar, ačkoli nejvyšší panovnicí zůstává Nasuada. Spolu s Katrinou má dceru Ismiru a Arya po smrti Islanzadí byla zvolena elfí královnou. Také se pro ní vylíhl zelený drak Fírnen. A navíc urgalové i trpaslíci byli zařazeni mezi národy, pro které se můžou vylíhnout dračí vejce.

 

Odkaz na facebookovou stránku Peregrinsy, která byla založena dne 25.2.2014

 

Kapitoly:

1. Poutníci

2. Nečekaný objev

3. Mírumilovná politika

4. Drak

5. Návrat ztraceného

6. Písmo

7. Nečekaná překvapení

8. Život zlodějky

9. Nový vládce města

10. Jeho lordstvo

11. Příchod jezdců

12. Staré známé

13. Výcvik

14. Návrat bohů

15. Krádež

16. Přeměna

17. Dávné tajemství

18. Elfí jezdec

19. Problémy na obzoru

20. Rituál zapomnění

21. Návrat domů

22. Chapadla smrti

 

Oznámení

Ostatní:

Anketa: Postavy

Původ názvů

Mapy

Slovník - Starověký jazyk

 

Peregrinsa - mluvené slovo

Kapitola 1-18 - "SRtk73SrHA9BtT" (heslo je bez těch uvozovek)

 

Prosím v komentářích hodnoťte pouze celou povídku, nikoli kapitoly, na to jsou v kapitolách samostatné komentáře.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

pokračování

(Jakub, 5. 12. 2013 13:35)

Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli teď píšeš nebo ne. Tvůj příběh je obdivuhodný a skvělý a krásně se čte. Všechny kapitoly Peregrinsy jsem přečetl tak čtyřikrát a začíná mi dost chybět další kapitola. Nemůžu se dočkat další kapitoly.
Díky

Povidka

(Jiří Schejbal, 24. 11. 2013 22:47)

Je to výborný díky že jsi to napsal :) Nemá to chybu až na ten pravopis Ale jinak super a ať už tu jsou další kapitoly :)

Literární klub

(http://literarni-klub.blog.cz, 27. 8. 2013 20:00)

Zdravím tě jménem Literárního klubu, jehož jsi členem. Klub byl delší dobu neaktivní, ale také už je nějakou dobu zpět a nám se poztrácely emaily z vašich přihlášek. Proto tě prosím, abys poslal/a email na klub.literarni@gmail.com a do předmětu napsal/a "Kontakt".
Připojuji, že členové, kteří se neozvou, budou po dalším několikerém upozornění z LK nejspíš vyhozeni.
S pozdravem,
hustokrutopřísný tým LK.

moc dik

(drak, 2. 8. 2013 23:01)

Ahoj. Tve kapitoly jsou moc hezké. Obdivuju tě. Jen jsem chtěla navrhnout, že po té dlouhé době cose Eragon a Arya neviděli by si mohli řict sve city. A třeba by to mohlo mit i hapiend.(A myslím, že hapiend by byl moc hezký)
Ale jestli s tím nesouhlasíš tak se omlouvám. Jen mi přišlo, že by to bylo hezké. Ale píšeš to Ty takže je to na tobě. Jen jsem řekla svuj navrh

Re: moc dik

(:), 23. 8. 2013 15:52)

Ahoj jo taky si myslím, že by to bylo hezké... ale tyhle knihy a tento příběh se nádherně čtou a myslím se že by byla škoda už končit. Eragon a Arya by se měli dát do kupy až na konci, pokud tedy vůbec. Rozhodně né teď... a Skvělé by bylo kdyby Argetlam v tomto psaní pokračoval, jelikož se mi to moc líbí. Klidně by si mohl psát i knihu..:)

re

(Jiří, 29. 7. 2013 19:25)

Jsi borec pěkná kapitola musím tě za to pochválit.

Argetlam Královrah

(Argetlam Královrah, 21. 7. 2013 22:23)

Ahojte. Moc Vám všem děkuji za kladné ohlasy. Od kapitoly, kterou zítra přidám, píši sám. S Krakenem jsme se dohodli, že za více než rok naší spolupráce, jsem se polepšil jeho zásah již není nutný.

Zářivá šupina. Co se jezdců a jejich výcviku týče, tak sám moc netuším, jak daleko v této povídce nechám nahlédnou čtenáře k tomuto tématu.
Arya s Eragonem se začnou brzy řešit, vlastně už v příští kapitole budou mírné náznaky, co se stane.
Co se Murtagha a Nasuady týče, tak to se také vyřeší během pár příštích kapitol. Ale rozhodně neočekávejte happy end.

Krásne poviedky

(Žiarivá šupina, 19. 7. 2013 18:32)

Práve dnes som dočítala poslednú knihu Odkazu dračích jazdcov. Bola som veľmi smutná, že tento príbeh skončil pretože by sa ešte dalo o čom písať i keď Paoliny povedal, že je možné, že sa k tomu ešte niekedy v budúcnosti vráti. A tak som začala na nete hľadať nejaké poviedky a našla som tvoj web! Veľmi ma to oslovilo, páči sa mi to, máš obrovskú fantáziu, páčia sa mi tie zápletky a to všetko čo si vymyslel vrátane temných elfov ;) Ale viac by som uvítala, kebyže nás viac oboznámiš s novými jazdcami a s ich výcvikom. Viem, že to musí byť pre teba veľmi ťažké, ja osobne by som si na to netrúfla ale mohol by si viac písať aj o nich a Zemi dračích jazdcov ;)
Veľa šťastia do písania. :)

Díky

(Zaell, 19. 7. 2013 1:19)

Tak jsem včera objevil tuto stránku a přečetl všechny kapitoly. Jsem moc rád, že se našel někdo, kdo pokračuje v ODJ. V každé kapitole se děj a styl psaní zlepšuje a někdy si i říkám, jako bych četl knihu přímo od Paoliniho :) hlavně vytrvej až do konce :)

Argetlam Královrah

(Argetlam Královrah, 16. 7. 2013 0:34)

Chans a všichni ostatní.

Momentálně mám jednu rozepsanou v polovině. Každý den napíšu pár odstavců, ale je to trochu složitá kapitola. První polovina, kde jsem, je totiž víceméně o ničem, zatímco druhá bude plná dobrodružství. Připadá mi to neotesané, takže zatím to nikde nedávám, ale do konce týdne to bude, máte mé slovo. Nezapomněl jsem na Vás!

Pokračovanie

(Chans, 15. 7. 2013 10:26)

Odkaz dračích jazdcov milujem. Všetky štyri diela mi toho dali neskutočne veľa a aj mňa napadlo, že by som písala pokračovanie, no nikdy som sa na to neodvážila. Dlho som bola po dočítaní tejto tetralógie som bola dlho smutná, že už nikdy nezažijem Eragonove dobrodružstvá. A teraz som našla Peregrinsu. Musím Ti poďakovať za toto úžasné dielo ;) Dúfam, že kapitolky budú rýchlo pribúdať ;*

Mapa

(Kdovícosem?, 23. 6. 2013 20:49)

tip. nakresli mapu např. v složce podobné wordu té na kreslení

Další kapitoly

(Brisingr, 28. 5. 2013 12:46)

Doufám že další kapitoly budou podobné jak jsi psal do teď,
protože to je perfektní pokračování pro Inheritac.
Moc děkuji za to že píšeš pokračovaní a doufám, že ztoho bude (jak to dopíšeš) kniha.

re

(Přemysl Otakr II., 12. 5. 2013 10:55)

Česko do toho dneska porazíme Kanadu hlavně at nám bůh pomůže, proti Kanadě holavně at´ žijem a žije sláva českého hokeje a naší reprezentace a hlavně nás všech.

Argetlam Královrah

(Argetlam Královrah, 11. 5. 2013 16:07)

neboj, není to zlomené. Snad už v úterý mi to sundají. ale píše se s tím fakt hrozně. Místo ě většinou napíšu š a opačne a místo y napíšu vždy \ a takhle furt :(

Argetlam Královrah

(Argetlam Královrah, 7. 5. 2013 21:22)

mám ruku v sádře, takže si bohužel na kapitolu nějakou dobu počkáte.

Re: Argetlam Královrah

(Kraken, 10. 5. 2013 23:10)

Budeme trpěliví, hlavně koukej rychle srůstat! (;-))

Pochvala

(Brom, 1. 5. 2013 19:13)

Ahoj, musím Tě opravdu pochválit, protože píšeš velmi dobře, a kvalitou se blížíš Paolinimu. Děj neutichá, stále se rozvíjí a zanechává řadu tajemství.
Píšu také proto, že obdivuji, jak stále dokážeš vytahovat nové a nové věci na povrch. Já sám píšu knihu na motivy ODJ a musím říct, že to je pekelná dřina.
Přeji motivaci a pověstnou "múzu" :)

Re: Pochvala

(Argetlam Královrah, 4. 5. 2013 18:09)

Brom měl vskutku hodně zajímavý život. Určitě i knížka bude stát za přečtení :)

Argetlam Královrah

(Argetlam Královrah, 4. 5. 2013 13:13)

Ahoj. Moc děkuji za pochvalu. Momentálně pracuji na 22. kapitole. Zatím mám hotovou jen jednu stránku, která čeká na moji opravdu a teprve potom ji pošlu Krakenovi.

Paolini vytvořil něco úžasného a byla by velká škoda, kdyby to nikdo nerozvíjel dle své fantazie. Těším se na tvou knihu!


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15

následující »